Worthing

Förra helgen åkte jag och maken till Worthing, strax utanför Brighton. Våra goda vänner Simon & Jo firade 25-åring bröllosdag och vi var bjudna till en liten fest hemma hos dom. Jag har känt dom lika länge som jag har bott i England, eftersom Simon och mannen min var kompisar innan vi träffades.

Vi hade bokat hotellrum mitt i stan och precis när vi körde in i Worthing började det regna, och det slutade inte förrän sent på kvällen! Man kan väl knappt säga att vi hade havsutsikt från vårt hotellrum men nästan! 🙂

Worthing (3)

Här har vi från vänster deras dottern Alice, Simon, Jo, hennes pappa John och deras son Louie.

Worthing (2)

Efter en eftermiddag i glada vänners lag och alldeles för mycket Prosecco, åkte vi tillbaka till hotellet och tog lite siesta. Vi åt middag på ett otroligt charmigt Italienskt ställe runt hörnet och anslöt sen med resten av gänget igen på puben.

Dagens efter var vädret bättre och vi strosade runt vid havet och Worthing ett tag innan vi begav oss hem igen.

Worthing (6)Worthing (1)

Storasystern hade varit hemma med Lillasystern så de fick en chans att umgås lite också!

 

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s