Half Term

Förra veckan var det Mitt-Termin-Lov sp det fick bli lite vila från pluggandet för M’s sida. Vi firade slutet på 2a veckan av prov med middag på Eat Tokyo, som nu har blivit lite av en favorit! Supergod och billig Japansk mat!

20180525_195508

Jag och mannen min var och såg Dean Friedman på The Pheasantry på Kings road – exact ett år på dagen sen sist vi såg honom och vi fick t.o.m samma bord!

 

 

På helgen körde vi in till Covent Garden och köpte glass på The Milk Train Cafe – ett mycket hypat cafe där man kan köpa glass i sockervadd. Nja…visst var det gott men aaaalllllldeles för kladdigt!

20180527_193351

Ett par dagar senare var jag & maken och såg James BayThe Roundhouse i Camden. Jag har varit ett fan från början med mannen min hängde mest på liksom – vi gillar ganska olika sorters musik, han & jag! Men BRA var det – 2a gången jag såg honom och förhoppningsvis inte den sista!

20180529_211258

Dagen efter åkte vi till Great Yarmouth i Norfolk. Vi har ju spenderat mycket tid där när vi har varit strax utanför på Judoläger i många år, men nu ska lägret flyttas till ett annat ställe, så det blev mest en liten nostalgi tripp.

20180531_14534420180531_183959

 

 

Vi spelade på maskiner i The Arcades, strosade runt, shoppade, sov på charmigt hotel och lunchade på favoritstället Silver Darlings Cafe på The Time and Tide museum.  På vägen hem stannade vi till i Southwold – en charmig seaside stad men lite mer upmarket om man nu säger så! Eller Ed Sheeran country kan man också kalla det eftersom han kommer från en liten stad i närheten.

20180601_151647

Och sen var det lovet slut! Tredje veckan av prov är nu nästan halvägs och vi börjar få känn på Sommarlov – som kommer att bli nästan 5 veckor längre i år!!! Woop Woop!

 

 

 

 

 

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s