Sommarlov!

Sista dagen med prov för M igår och NU har vi officiellt Sommarlov! Alla andra årskurser går 5 vekor till och slutar inte förräns runt den 25e Juli nångång – det är ju bara dom som har gjort GCSE’s som slutar tidigare.

Hon har gått ut hårt, tjejen, och nu är hon trött, trött och trött, och förtjänar lite ledigt. Och att sova! Som belöning för hårt pluggande fick hon en ny laptop – en Macbook Air – förra helgen! Hårt arbete fötjänar belöning!

20180609_171850

Pappan i familjen har också gått ut hårt denna veckan och är också någorlunda slutkörd. Jobbar idag lördag för att en kund skulle komma på besök. No rest for the Wicked.

Så nu är det slut alltså. Efter månader av uppladdning är alla proven slut – 18 stycken på en månad. M tycker det känns konstigt att inte sitta med näsan i böckerna men det har gått lättare och betydligt smidigare än hon hade väntat sig, men ungen är ju klipsk också! Nu får vi vänta till i slutet av augusti innan betygen kommer ut!

Sista dagen med skoluniform EVER igår också! Ingen mer grå plisserad kjol, strumpbyxor, vit skjorta och lite stickig tröja! Efter 21 år med barn i skolåldern, har jag nu tvättat min sista skolskjorta och det känns lite vemodigt. Till hösten i ”Gymnasiet” behöver de inte ha uniform på sig och attans vad det ska köpas kläder! 🙂

Så ikväll firar vi med middag i Covent Garden och sen den nya Jurassic Park filmen! Firar att M har slutat sina prov, att dottern J fick löneförhöjning häromdan, att det är Fars dag imorron och att Livet faktiskt inte är så tokigt i alla fall!

Och imorron kollar jag och dottern M på Ed Sheeran på Wembley! Woop Woop! Svinsatansdyra och det är nästan ett år sen vi köpte biljetterna, men åååh som vi har sett fram emot det! 🙂

20180608_132433

 

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s