Silver Bröllop!

I måndags firade jag och min käre man 25-årig bröllopsdag! Silverbröllop! Det är ju liksom sånt som man firar när man är urgammal – inte när man är i min ålder! 🙂

På Midsommarafton gifte vi oss 1993 – jag 21 och han 30, och med en gemensam baby i bagaget lovade vi varandra i nöd och lust i en byakyrka i Skåneland.

Många trodde nog inte att det skulle hålla – jag svensk och han engelsk – men HA, vi visade dom allt! Och på den vägen är det – nu med två barn i bagaget, en vuxen och en nästintill – och vi har fortfarande lika roligt ihop som vi hade då! Jag gifte mig med min bästa kompis och det är han fortfarande.. för det mesta…han kan irritera mig till tusan men ändå är han det bästa som finns!

Vi drog ner till havet i söndags och spenderade ett par timmar på den engelska playan – ett väldigt välbehövligt break då det har varit lite väl mycket på gång den senaste tiden och mannen min har jobbat 13 dagar i sträck!

20180624_143832

Vi hade bokat hotell i Whitstable – eller Knightsbridge by the sea, som det kallas – och på kvällen åkte vi in till Canterbury för lite middag. Och vilken middag det blev! Vi åt på The Ambrette, en Brittisk Indisk fusion restaurang, och det är nog den godaste mat jag någonsin har ätit!

Sen åkte vi tillbaka till Whitstable, köpte en flaska Champagen, satte oss på stranden och såg på en fantastisk solnedgång!

Dagen efter intog vi frukost i Whitstable, strosade runt lite och åkte tillbaka till beachen. Maken badade och som vanligt blev det en sol-disaster! Ingen sommar utan en konstig solbränna för makens del!

20180625_202136

Och jag fick en sån häääär fin liten påse när jag vaknade upp i söndags!!! Ja, ja efter 25 års god service, kan man väl förtjäna lite Tiffanys! 🙂 Och maken fick också present, så han blev också nöjd och glad!

Men vad som fanns i asken var för litet, så igår morse körde vi in till Bond Street och var en av de första kunderna när de öppnade. Och sen blev det två askar istället för en! 🙂 Happy Wife Happy Life eller vad är det nu de säger…:-)

20180627_132356

Och imorron firar vi med ett stort drinks party på en pub vid den där floden men en massa goda vänner!

En reaktion på ”Silver Bröllop!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s