Grattis J!

I lördags fyllde stora dottern J 27 år….kan inte riktigt fatta att jag har ett barn som är så gammalt, men även om hon är vuxen nu så är hon ju alltid min lilla tjej! Tjejen med stor integritet och bestämt humör, mycket åsikter och stor äventyrslusta. Intelligent som få och en närhet till lillasystern som bara blivit större. Mammahjärtat svämmar över ibland när de, trots stor ålderskillnad, är så nära och umgås mer på tu man hand.

Vi träffade henne och pojkvännen i torsdag och firade lite i förväg på favoritstället Eat Tokyo i Notting Hill. De åkte iväg över helgen och hyrde stuga i ett natureservat på en liten ö i Kent, som såg väldigt mysigt ut! Dom hyrde teleskop och kollade på fullmånen!

Dottern M jobbade på cafeet både i fredags och lördags – hon jobbar extra på ett cafe här i närheten – ibland efter skolan och tycker det är kul för det mesta, och det är ju alltid bra med lite extra fickpengar!

Maken var på fotboll i lördags och så sitt älskade hemmalag Brentford besegra Queens Park Rangers – ett riktigt London derby med hela stadium utsålt.

Vi stack ut på en liten shoppingtur på eftermiddagen och besökte The Apple Store, där både ny iPad till M och ny iPod till mig införskaffades! 🙂

Jag fick mig en liten pratstund med en god vän från Malmö igår och lite eventuella planer inför våren började ta form. Det är så kul att prata med nån hemifrån, vilket inte händer så ofta (förutom med mina föräldrar).

Veckan börjar med solsken och fågelsång men det ska visst bli storm och regn imorron! Maken ska faktiskt ta en ledig dag imorron – ett långvarigt projekt ska levereras till sin ägare idag och vi ska fira lite att allt med svärmors hus nu är avklarat och vi kom ut levande på andra sidan! En tuff höst/vinter på många sätt men nu går vi mot ljusare tider på alla sätt och vis! Livet kunde va värre!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s