Storm!

Idag har vi storm och monsun regn, precis som de förutspådde! Alla de stora parkerna i London och runtomkring är stängda för att vara på den säkra sidan, det brukar alltid vara en himla massa träd som blåser ner. Vi håller oss i all fall inomhus, mannen min jobbar och dottern M är någorlunda trött i mössan idag efter att ha varit på riktig Club för första gången igår med kompisar – kommer man inte hem förrän vid 03.30 snåret, får man sota för det dagen efter! 🙂

Äntligen har vi haft en någerlunda lugn vecka – det har gått på i 180 den senaste tiden och vi behövde nog dra ner på tempot allihopa. Dottern M har haft mycket träning på Scoutlägret – nu när hon är 18 år kan hon träna till att bli Instruktöt i olika aktiviteter och det har hon sett fram emot länge! För nån vecka var hon där 5 dagar utan 7! Ibland är det 1 dags kurser och ibland flera dagar eller över en helg, så det har blivit mycket körande fram och tillbaka!

Jag har fyllt år – ett år äldre och många nya gråa hår – och det firades med middag i Soho på en av våra favoritrestauranger! Dessutom känner vi ägaren och jag fick en stor tårta gratis! 🙂

Vi firade några dagar senare med goda vänner på puben och det blev som vanligt riktigt Partaj med sen hemgång!

Allt som allt en fin födelsedag med många fina presenter – jag fick en ny ”platta”, nya solglasögon från Longchamp och fint halsband från Pandora, Afternoon Tea med mina tjejer senare i vår och lite annat smått och gott! Det har blivit mycket ny teknik sen i julas med ny platta, ny iPod och nu senast ny mobil!

Sista vanliga veckan innan Sportlovet stundar och M åker iväg på Scoutläger nästa helg – hon ska visserligen jobba men det är ett av de största läger de har under året med över 1000 deltagare som sover i tält! Lyckligtvis sover M och hennes medarbetare inimhus men när hon var yngre, deltog hon i detta läger också och sov i tält, några år även i minusgrader! Vi åker hem till Sverige hela familjen ett par dagar och det ser vi väldigt mycket fram emot!

Men först ska vi rida ut stormen och en lång arbetsdag inne i stan väntar imorgon!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s